Over ons


Dollen tussen de Bollen

dùbent is een feestband uit Veghel en omstreken dat sinds 2006 is begonnen met elk suf partijtje om te toveren tot één groot feest. De jonge muzikanten staan bekend om hun enthousiasme en muzikaliteit. Met een gemiddelde leeftijd van 28 weet dùbent wat feesten is. Het repertoire is gevarieerd, het swingt namelijk van The Beatles naar Bon Jovi en van Guus Meeuwis naar Helene Fischer. Door dit breed repertoire is er voor ieder wat wils! Dit repertoire hebben de jonge muzikanten vaak ten tonele gebracht. Na veel gespeeld te hebben op menig kapellenfestival werd dùbent in 2012 zelfs Nederlands Kampioen Dweilorkesten. Een prachtige prestatie wat nog lang nabeleefd werd.

dùbent is al een aantal jaar vaste gast bij het grootste carnavalsfeest van Brabant: Het Vudel Koningsfeest. Samen met onder andere BZB besteeg dùbent het podium op het Koningsfeest. En ook naast nationale optredens, is dùbent ook buiten de landgrenzen te vinden. Na een succesvolle editie in Parijs, volgden ook London en Berlijn. In 2018 is dùbent als benefietband mee naar Zuid-Frankrijk afgereisd om Tour Du ALS te ondersteunen. Een bijzonder weekend voor velen!

Een hoogtepunt van dùbent’s bestaan is tot nu toe de eerste editie van dùbent-event 2013. dùbent-event is een door dùbent zelf georganiseerd evenement waarbij het publiek vermaakt werd door livemuziek van de regionale talenten. Naast dùbent stonden coverbands en solo-artiesten voor een groot publiek op te treden. De zaal was namelijk afgeladen vol, naar schatting 700 man. dùbent-event was een enorm succes geworden. Maar uiteraard organiseert dùbent niet al haar optredens. dùbent is ook gewoon te boeken voor uw partijtje!

Mocht u op zoek zijn naar een band die van uw partijtje een groot feest kan maken, zoek niet langer en kijk dan bij contact hoe u ons kunt boeke