Oh oh Den Haag

Scheveningen

Lieve vrienden van dùbent,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie wat van ons gehoord hebben, maar we zijn er nog steeds hoor! We hebben er een drukke periode opzitten en gaan bijna met zomervakantie. Voordat we met vakantie gaan, zijn we nog te vinden in Berlijn en in de Efteling! Check onze agenda voor de juiste locaties, data en tijden.

Afgelopen periode zijn we naar de Mont Ventoux geweest voor de Tour du ALS. Wat een fantastische ervaring. Voor het eerst van onze dùbent periode stapten we met een flinke delegatie in een vliegtuig. Daar aangekomen hebben we hele bijzondere optredens meegemaakt met een lach en een traan. Kippenvel hadden we! We hopen volgend jaar weer bij dit bijzonder evenement aanwezig te kunnen zijn!

Na dit bijzondere weekend zijn we ook nog een dag naar Den Haag en Scheveningen afgereisd om daar de boel op zijn kop te zetten. Op verschillende plekken in Den Haag hebben we gedanst met het publiek. Hey Jude, Uptown Funk en onze zomermedley waren nummers die het goed deden bij alle omstanders. Ze waren niet weg te slaan bij onze optredens.

Op de boulevard in Scheveningen stonden ontzettend veel mensen waar dùbent voor op mocht treden. Een super afsluiting van een super dagje. We willen dan ook graag Piet Paulusma nog bedanken voor het mooie weer die dag. Al met al een mooie opwarmer voor ons jaarlijkse dùbent weekend. Deze keer niet in Parijs of Londen maar naar Berlijn! More coming soon…