London is calling; dùbent zorgt voor feest in Londen

IMG_4447

English version

Het jaarlijkse weekendje weg van dùbent  stond weer voor de deur. In het holst van de nacht op vrijdag 30 juni 2017 vertrokken wij naar Londen. Na vorig jaar Parijs, stonden wij nu te trappelen om onze muzikale klanken in Londen te laten horen!

Na een onrustig nachtje in auto’s en op een boot, trapte dùbent op zaterdagmiddag het weekend af bij de London Eye. Met open armen werden wij door de inwoners en toeristen in Londen ontvangen. Het was één groot succes. De kop was eraf en de dag werd voortgezet bij o.a. de Big Ben, Buckingham Palace en Leicester Square. Het publiek ging compleet uit hun plaat op nummers als Let it be, Uptown Funk en Lion in the Morning sun. Groepen mensen verzamelden zich rondom dùbent en bleven maar genietend meezingen. Er werd gedanst, gelachen en plezier gemaakt. dùbent genoot daar natuurlijk met volle teugen van en gaf gehoren aan de wensen van het publiek. Complimenten als ‘dit is wat Londen nu nodig heeft’ en ‘we kwamen hier voor een concert van Adele, wat helaas niet doorging, maar dùbent heeft het helemaal goed gemaakt’ kwamen voorbij.

Op zondag sloten we af bij de Tower Bridge en Convent Garden met flink wat selfies met onze fans. Na een vlotte terugreis, keerden wij zondagnacht nacht terug in het Veghelse en vielen we met een grote glimlach in een diepe slaap.

Nieuwsgierig? Check onze Facebookpagina voor filmpjes!