Het carnavalsprogramma!

dubent

De tijd van het jaar breekt weer bijna aan: carnaval! Uiteraard is dùbent weer volle bak aanwezig, bij verschillende evenementen. En jij, als trouwe fan, hoort daar natuurlijk ook bij! Hieronder beknopt lees je waar je, wanneer moet zijn, en vooral hoe laat. Be there, en zorg dat je als eerste met een koud pilsje vooraan het podium staat! We zien je daar!

Vrijdag 24 februari 2017

Carnaval in Brabant zal dit jaar weer traditiegetrouw starten met 3 Uurkes Vurraf op vrijdag 24 februari 2017. Van 15:00 – 18:00 uur is de LIVE uitzending en……. jazeker, dùbent is erbij! We weten niet precies hoe laat we op televisie te zien zijn, maar we zijn in ieder geval aan het einde van de uitzending ingedeeld. Dus zet vanaf 17:00 uur de televisie aan en check!

Maandag 27 februari 2017

14.35u Veghel – Kuussemontag - Dit spektakel in Duitse sferen vindt plaats op maandag 24 februari in Keizersdrôme vanaf 13.30 uur. KuusseMontag belooft zo ‘ein Superfest’ te worden! Dat mag je dus niet missen op de Markt in Veghel. En de entree is gratis: hoe gezellig is dat!

16.05u Schijndel - Snertconcert - Tijdens de carnaval worden door ‘t Overschotje in Schorbors 2 muzikale evenementen georganiseerd: “t Snertconcert” op maandagmiddag, hier nemen zeker 15 “meziekskes” aan deel, en “De Leste Aoiem” op dinsdagavond voor de uitverkiezing tot “Meziekske van ut jaor”.

17.40u Eindhoven – Pulle Vulle - Prime time! Pulle Vulle wordt dit jaar voor de achtentwintigste keer georganiseerd. Carnavalsmaandag- en dinsdagmiddag staat bij CV de Bolhoedjes van twee tot zes uur in het teken van bloasmuziek, waaronder wij! Oftewel: NIE LULLE MAAR PULLE VULLE!

20.00u Eindhoven – Geheim - Wat we om 8 uur gaan doen is een verassing.. volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste updates!

23.15u/23.30u St.Oedenrode - Plekkershol Kienehoef - Als afsluiting van de carnavalsmaandag gaan we langs bij onze grote vrienden van de Plekkers. Menig dùbent-lid speelt, of heeft bij de Plekkers gespeeld! Een extra leuk optreden dus om de dag mee af te sluiten.

Dinsdag 28 februari 2017

11.11u – Kuukse kroegentocht - Ik weet niet of jullie wel eens carnaval hebben gevierd bij de Kuukse kroegentocht? Maar dat is dus écht een gekkenhuis! En dùbent is erbij dit jaar!