Carnaval, je was fantastisch!

img_3539

Lieve vrienden van dùbent,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie wat van ons gehoord hebben, maar we zijn er nog steeds! We hebben er net een drukke carnaval opzitten met optredens in Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode en in Eindhoven.

We begonnen afgelopen vrijdag met een optreden in het programma 3 uurkes vurraf op Omroep Brabant om vervolgens te genieten van twee dagen welverdiende rust. Maandag waren we dan ook (bijna) allemaal weer fris en fruitig om een stukje te spelen in Veghel, Schijndel, Eindhoven en Sint Oedenrode. Om Anne Sijbers te citeren; ‘Eén groot feest!’.

Dinsdag was het allemaal iets minder fris en fruitig, maar goed, we stonden wel weer allemaal om 9.00u voor de deur bij Frank om te vertrekken richting de Kuukse elfkroegentocht, waar we de entree act waren. 4 blokjes later, 5 crowdsurfers, en ongeveer 100 dansjes later, hebben we nog even binnen een uur een lunch en diner naar binnen mogen werken, om vervolgens onze carnaval met dùbent af te sluiten. Een geslaagde carnaval, dat zeker. Op naar de volgende!