Over ons


Dollen tussen de Bollen

dùbent is een feestband/swingorkest uit Veghel en omstreken dat sinds 2006 is begonnen met elk suf partijtje om te toveren tot één groot feest. De jonge muzikanten staan bekend om hun enthousiasme en muzikaliteit. Met een gemiddelde leeftijd van 24 weet dùbent wat feesten is. Het repertoire is gevarieerd, het swingt namelijk van The Beatles naar Tina Turner en van Guus Meeuwis naar Les Poppys. Door dit breed repertoire is er voor ieder wat wils! Dit repertoire hebben de jonge muzikanten vaak ten tonele gebracht. Na veel gespeeld te hebben op menig kapellenfestival werd dùbent in 2012 zelfs Nederlands Kampioen Dweilorkesten. Een prachtige prestatie wat nog lang nabeleefd werd.

vudel 2013

 

dùbent is al een aantal jaar vaste gast bij het grootste carnavalsfeest van Brabant: Het Vudel Koningsfeest. Samen met onder andere BZB besteeg dùbent het podium op het Koningsfeest. Ook in 2014 waren ze weer van de partij.

 

dùbent-event

Een hoogtepunt van dùbent’s bestaan is tot nu toe de eerste editie van dùbent-event 2013. dùbent-event is een door dùbent zelf georganiseerd evenement waarbij het publiek vermaakt werd door livemuziek van de regionale talenten. Naast dùbent stonden coverbands en solo-artiesten voor een groot publiek op te treden. De zaal was namelijk afgeladen vol, naar schatting 700 man. dùbent-event was een enorm succes geworden. Maar uiteraard organiseert dùbent niet al haar optredens. dùbent is ook gewoon te boeken voor uw partijtje!

Mocht u op zoek zijn naar een band die van uw partijtje een groot feest kan maken, zoek niet langer en kijk dan bij contact hoe u ons kunt boeken!